Tillfällen

MORS DAG
Visa vad du känner! Mammor, extramammor och bonusmammor – alla mammor är värda att firas på Mors dag.


Att skicka eller ge bort blommor på födelsedagen är en alltid lika uppskattad present och gåva. Med Interfloras blombud Blommogram är det enkelt att skicka blommor och få leverans samma dag! Är födelsedagen längre fram kan du beställa blombud i förväg och få blommorna levererade till födelsedagen.


Att skicka kondoleansblommor görs till personer som mist en anhörig för att visa sin omtanke och beklaga sorgen. För de som mist en anhörig uppstår ofta en tomhet och ensamhet efter ett dödsfall, och ibland har anhöriga runt om svårt att veta hur man ska bemöta de som nyligen mist någon. Genom att skicka kondoleansbuketter kan man på ett personligt sätt visa sitt deltagande och visa att man finns där för de anhöriga.


Bland de stora händelserna i livet, är nog den största när ett barn föds. Så mycket glädje och lycka, både för föräldrar och närstående. Självklart vill man hälsa den lille välkommen med vackra blommor, nallar och choklad.


Interflora har lång erfarenhet av att se till att din sista hälsning kommer fram till begravningen i tid. De vanligaste blommorna att skicka till en begravning är en begravningsbukett, begravningsdekoration eller begravningskrans. När det gäller blommor till begravning så finns det egentligen inga regler, utan det handlar om hur personlig du vill vara. Du kan välja att lägga till ett textat band till dina begravningsblommor. Om du inte väljer att lägga till det så skrivs din hälsning på ett kort, som sätts i blommorna.


Romantiska buketter innehåller ofta röda rosor, men behöver inte alltid göra det. Många tycker att även tulpanbuketter är romantiska och en bukett med nalle, eller blommor tillsammans med choklad brukar uppfattas som extra romantiskt och kärleksfullt att få som blombud. Med romantiska blommor kan du på ett enkelt och vacker sätt uttrycka din kärlek till den du håller av, och ge en kärleksförklaring i form av blommor. Att få blombud av sin pojkvän eller flickvän som present är en fin och kärleksfull gåva som alltid brukar uppskattas. Interflora kan leverera blommor samma dag om du beställer innan kl. 14.00 på vardagar, och levererar blommor i hela Sverige men även över stora delar av världen om din pojk- eller flickvän befinner sig utomlands.


Att hitta en present som tack kan ibland vara svårt, men en ofta uppskattad gåva som ett sätt att säga tack är att få ett Blommogram med tackkort. Genom blombud kan du förmedla din tacksamhet, du kan välja bland en mängd tack för hjälpen-blommor och ett finare tackkort och få de levererade samma dag hos oss.


Man behöver inte alltid ha en anledning till att skicka blombud, det är alltid lika härligt att skicka blommor och att uppvakta någon – eller skicka blommor till sig själv för att förgylla vardagen lite. Det behöver inte krävas stora högtider eller dagar för att skicka blommor, man kan beställa blombud till någon bara för att visa uppskattning, glädje att man har mottagaren i livet eller bara för att göra någon glad. Interflora har säsongens vackraste blommor och trendiga krukväxter som man blir glad av att både få och ge bort. Beställ din favoritbukett till någon du vill uppvakta, eller till dig själv som Blommogram!